Sikkerhedsdøre

Vores sikkerhedsdøre er blandt de bedste døre mod indbrud på det danske marked.

Sikkerhedsdøre

Undgå indbrud i din bolig

Sikkerhedsdøre er en effektiv sikringsløsning til at forhindre indbrud fra ubudne gæster, hvad end det gælder din private bolig, arbejdspladsen, foreningen eller noget helt andet. I WeSecure tilbyder vi et bredt udvalg af italienske sikkerhedsdøre i høj kvalitet til både private, erhverv og foreninger. Vi installerer udelukkende certificerede sikkerhedsdøre, som alle har de højeste sikringsniveauer (RC3, RC4 og RC5), hvilket er din garanti for en robust sikkerhedsdør, som passer til enhver type bolig og ejendom.

Hvorfor er sikkerhedsdøre en god løsning?

Med en Sikkerhedsdør fra WeSecure vil du opleve en lang række fordele, hvis du vælger at udskifte din Entrédør i træ, til en ny og mere sikker ståldør fra WeSecure. Vi er specialiseret i at fremstille alle typer opgangsdøre til Andelsboligforeninger, Ejerforeninger fredede ejendomme. Enkelt fløjet, såvel to fløjet Sikkerhedsdøre. Vores ståldøre er stærke og vridningsstabile grundet stålkonstruktionen i døren. En Sikkerhedsdør fra WeSecure bliver derfor ikke skæv med årene som trædøre ofte bliver. Med Sikkerhedsdøre fra WeSecure får du 4 døre i én dør, med følgende fordele:

 • Beskyttelse mod indbrud – Sikkerhedsdør
 • Beskyttelse mod brand – Branddør
 • Et lavere energiforbrug – Klimadør
 • En lydtæt dør – Lyddør

De fleste sikkerhedsdøre beskytter naturligvis og helt åbenlyst mod indbrud, grundet dørens opbygning og konstruktion, samt flerpunkts låsesystem som et pengeskab. Vores Sikkerhedsdøre kan også fremstilles som Branddøre, således at de forhindrer ild og giftig røg i at sprede sig i tilfælde af brand. Sikkerhedsdøre fra WeSecure har også en varmeisolerende effekt. Med tætpakket rockwool i karm og dørblad, samt overfalset dørblad og karm med tætningslister på 2 flader, slutter døren tæt når den lukkes. De tæt isolerede sikkerhedsdøre er væsentligt bedre til at holde varmen inde og kulden ude end almindelige trædøre, hvilket også vil kunne ses på varmeregningen.

opbygning af sikkerhedsdør

Standard sikkerhedsdøre

 1. Karm og dørblad i 2 mm. stål
 2. Karm og dørblad udført i galvaniseret stål
 3. Beklæningspanel i træ
 4. Indvendig stålplade i 2 mm. stål
 5. Udvendig stålplade i 2 mm. stål
 6. Rockwool for brand, lyd og kulde eller varme
 7. Defender – boresikring og cylinderbeskyttelse i manganese stål
 8. Multipointlås – flerepunktslås
 9. Boresikring i manganese stål til beskyttelse af selve låseenheden
 10. Beskyttelsesplade i hærdet stål 2 mm.
 11. Slutblik med regulering for korrekt tætslutning af dørblad
 12. Open View – dørkæde
 13. Trækstang til flerepunktslås
 14. Øvre del af låseenhed (flerepunktslås)
 15. Stålskelet, forstærkning mellem for og bagplade i stål
 16. Stålskelet, forstærkning mellem for og bagplade i stål
 17. Forstækning til hængsel
 18. Forstækning på langside af dørblad
 19. Nokker, låser mellem dørblad og karm
 20. Hængsler på kuglelejer, vedligeholdelsesfrie
 21. Hæve/sænke bundstykke

Få et uforpligtende tilbud på sikkerhedsdøre

Går du og overvejer at få installeret en eller flere solide sikkerhedsdøre, så tøv ikke med at kontakte – lad os rådgive og vejlede dig i forbindelse med opgaven. På den måde kan du være sikker på at ende med den rette løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 50 59 77 76 eller ved at sende en e-mail på info@wesecure.dk. Du kan også vælge at benytte dig af vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en besvarelse på din henvendelse.