Ståldøre

Vores ståldøre er et godt og prisvenligt alternativ til de tilfælde, hvor brandsikring ikke er et krav

Ståldøre

Kvalitets ståldøre

Ståldørene er en fleksibel og sikker løsning, alle vores ståldøre er udført i galvaniseret stål og egner sig derfor lige godt til indendørs som udendørs brug.
Ståldørene kan også leveres som kraftige Sikkerhedsdøre med flerpunktslås & boresikring i sikringsklasse: RC-3. og RC-4.: EN 1627-30. Et godt valg til: Butikker, supermarkeder, lagerlokaler, erhverv, skoler, etc., der effektivt ønsker at undgå indbrud.

Standardmål og dimensioner på ståldøre

  • Standard mål og dimensioner på ståldøre
  • Standard enkeltblads ståldøre fås op til: 1350 x 2650 mm.
  • Standard dobbeltblads ståldøre fås op til: 2600 x 2650 mm.
  • Vi leverer ekstra store ståldøre både enkelt og dobbelt på bestilling, i op til 6000 x 6000 mm.
sort sikkerhedsdør med sølvhåndtag

Kvalitet og stabilitet, kan anvendes både indendørs og udendørs

Alle vores ståldøre er egnet til montering inde som ude. Galvaniseringen og den avancerede produktionsmetode sikrer, at ståldørene kan benyttes indvendigt såvel udvendigt. Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten, uanset om ståldøren skal anvendes indenfor eller udenfor.

  • Dørbladene på vores ståldøre består af galvaniseret stål i en 65 mm. sandwich konstruktion, med efterfølgende epoxy-pulverlakering.
  • Ståldørene er forberedte til eftermontering af forskellige typer greb, “Panic bars” og elektroniske løsninger der evt. ønskes senere eller after-sales perioden.
  • Vi kan tilbyde et bredt udvalg af låsekasser, samt cylindere til vores døre.
  • Da vi også har alt indenfor låsesmede faget kan vi tilbyde vores kunder et bredt udvalg af mekaniske, såvel elektroniske og motorstyrede låse. Vi har løsning fra eks. ASSA/Ruko, samt ISEO X1R Smart, hvis dette ønskes.
  • Ståldørene leveres komplette og klar til montering.

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.