WeSecure Logo Hvid

Ståldøre

Vores ståldøre er et godt og prisvenligt alternativ til de tilfælde, hvor brandsikring ikke er et krav

Ståldøre

Ståldøre i høj kvalitet

Ståldøre fra WeSecure er en fleksibel og sikker løsning når der stilles krav til daglig brug og funktionalitet gennem mange år frem. Vores ståldøre er udført af galvaniseret stål, isoleret med Rockwool, og egner sig derfor godt til montering indvendigt i bygningen, såvel som til udvendig benyttelse hvor der stilles høje krav til dørene, for at kunne modstå vejrlig.
Ståldørene kan også leveres som Sikkerhedsdøre med flerpunktslås & boresikring i sikringsklasse: RC-3. RC-4. og RC-5: EN 1627-30. Et godt valg til: Butikker, supermarkeder, lagerlokaler, erhverv, skoler, etc., der effektivt ønsker at undgå indbrud.

Ståldøre fra WeSecure kan leveres i mål og dimensioner op til:
Enkelt-gående ståldøre leveres op til: B: 1350 x H: 2650 mm.
2-fløjet ståldøre leveres op til: B: 2600 x H: 2650 mm.
Vi leverer ekstra store ståldøre også som Pivot døre.

Kvalitet og stabilitet, kan anvendes både indendørs og til udendørs brug

Galvaniseringen og den avancerede produktionsmetode sikrer, at ståldørene kan benyttes indvendigt såvel udvendigt. Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten, uanset om ståldøren skal anvendes indenfor eller udenfor bygningen.

  • Karm og dørblad på vores ståldøre er udført i galvaniseret stål. Dørbladets tykkelse er en 65 mm. sandwich konstruktion. Karm og dørblad er efterfølgende pulverlakeret i slagfast Ral farve.
  • Ståldørene er forberedte til eftermontering af forskellige typer greb, samt push bar til nødudgange.
  • Vi kan tilbyde et bredt udvalg af låsekasser, med og uden ADK og karmoverføring, samt låsecylindere i profilværk og ovale Skandinaviske låsecylindre.
  • Da vi også har alt indenfor låsesmede faget kan vi tilbyde vores kunder et bredt udvalg af mekaniske, såvel elektroniske og motorstyrede låse. Vi har løsninger fra ASSA Abloy/ Ruko, samt ISEO X1R Smart, hvis dette ønskes.
    Ståldørene leveres komplette og klar til montering.

Kataloger

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se også disse sider

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.