WeSecure Logo Hvid

Services

WeSecure kan håndtere alle typer af passiv Skalsikring og tilbyder omfattende full-service løsninger til vores kunder.

Services

Indbrudssikring og Sikkerhedsløsninger skræddersyet til dine behov – fra analyse til installation og service

Vi lægger stor vægt på kvalitet og pålidelighed og står ved vores kunder gennem alle faser af deres projekt – lige fra behovsanalyse og installation til efterfølgende service. Vores mål er at levere den mest effektive sikkerhedsløsning, der opfylder vores kunders krav til både sikkerhed og æstetik. Vi starter med en omfattende analyse af ejendommens risikoprofil og foretager derefter en detaljeret gennemgang af bygningens sikkerhedsudfordringer og muligheder for at kunne give vores kunder den bedst mulige rådgivning.

Rådgivning

Vi er her for at hjælpe dig med at sikre dit hjem eller din virksomhed, og vores rådgivning er altid gratis og uforpligtende. Kontakt os på telefon +45 50 59 77 76, via e-mail på info@wesecure.dk, eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, så vil vi bestræbe os på at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt, typisk inden for 24 timer.

Installation

Vi har et hold af erfarne og professionelle installatører, som har omfattende viden om alle vores produkter. Vi sørger altid for at holde os opdateret med de seneste sikkerhedsløsninger på markedet, så vi kan tilbyde den mest passende installation af vores Sikkerhedsdøre, Gitterdøre og Indbrudssikre vinduer – alle testet og certificeret.

Hvis du som entreprenør ønsker at samarbejde med WeSecure ApS, men vil benytte dit eget team, kan vi stadig vejlede og guide dig og dit team gennem hele installationen for at sikre, at projektet bliver gennemført uden problemer eller ekstra omkostninger.

Vedligeholdelse og reparation

WeSecure tilbyder omfattende vedligeholdelse og reparation af alle former for sikkerhedsdøre og ståldøre, inklusiv udskiftning af låsekasse af mærkerne Fiam lås, Mottura lås, Adlo lås, mm. Derudover udskifter vi låsecylinder ISEO R6 Plus. Vores ekspertise og mange års erfaring med sikkerhedsdøre fra forskellige producenter, gør os i stand til at levere grundig service af lige netop din dør.

Vores låseservice omfatter ikke kun vores egne sikkerhedsdøre, men også døre fra andre producenter f.eks. sikkerhedsdøre fra Prolock, Adlo, Nordisk Gruppen, Sikkerhedsdøren, MX Door, Bango, mm. Uanset mærke og model på din sikkerhedsdør, er du velkommen til at kontakte os for professionel hjælp.

Læs mere om service og reparation her

Låseservice

Vi har et bredt udvalg af italienske låsekasser og låsecylindre til forskellige typer sikkerhedsdøre, herunder ISEO lås, FIAM lås og MOTTURA lås. Vores erfarne teknikere kan udføre låseservice og reparation på alle typer sikkerhedsdøre og samarbejder med førende låsesmede i Danmark, hvis der er behov for nøgleplaner og låsecylindre. Vi tilbyder også nøgleskæring af ISEO R6 Plus nøgler og kan producere en kopi af din eksisterende nøgle, hvis du sender os koden på nøglekortet eller nøglen.

Læs mere om låseservice her:

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se også disse sider

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.