WeSecure Logo Hvid

Om os

Vi er specialister i fremtidssikrede løsninger indenfor effektiv indbrudssikring og byggeri

Om os

WeSecure beskytter dig og din ejendom effektivt mod indbrud og tyveri

WeSecure har leveret effektiv Skalsikring og passiv sikring til både private og erhvervskunder siden 2009. Vores ekspertise har hjulpet utallige kunder, herunder Privatpersoner, Boligforeninger, Ambassader, Konsulater, Regeringsbygninger, Offentlige ejendomme, Guldsmede, Foreninger og Trossamfund, mm., med at sikre dem på det ønskede sikkerhedsniveau.

Vi mener, at garanteret indbrudssikring er afgørende, og vi står altid inde for kvaliteten og effektiviteten af vores arbejde. For at sikre, at vores produkter og sikringsløsninger, lever op til deres fulde potentiale, håndterer vi både levering og montering af opgaverne. Vores kundefokus er højt, og vi prioriterer vores kunders anonymitet og privatliv.

Bygningssikringsekspertise i særklasse – Christian Aitan Lütken, CEO og stifter af WeSecure

Christian Lütken, administrerende direktør og grundlægger af WeSecure, har dedikeret sit liv til byggeri og konstruktion. Hans lidenskab og engagement i branchen har været til stede siden barndommen, og han har forfulgt sin drøm med stor vedholdenhed.

Efter at have opnået en solid baggrund som tømrer i Danmark, fortsatte han med at studere generel og fysisk beskyttelse af bygninger, samt fortsatte en længerevarende uddannelse inden for sikkerhed og efterretning i Israel. Han er også godkendt af PET (Politiets Efterretningstjeneste) og har arbejdet inden for sikkerhedsområdet siden han var 20 år gammel.

Med denne omfattende erfaring er Christian den ideelle kandidat til at foretage besigtigelse og gennemgang af både private og erhvervsejendomme for at øge deres modstandsdygtighed mod indbrud og angreb på en effektiv måde.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se også disse sider

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.