Om os

Vi er specialister i fremtidssikrede løsninger indenfor effektiv indbrudssikring og byggeri

Om os

WeSecure leverer løsninger og kvalitetsprodukter

Til private og erhverv. WeSecure har siden 2009 hjulpet adskillige kunder med at sikre deres ejendomme. Vi har hjulpet alt fra privatpersoner, ambassader, konsulater og trossamfund med at opnå det ønskede niveau af sikkerhed til deres bygninger. For os er det essentielt, at vi kan garantere for indbrudssikring, efter vi har gjort vores arbejde. Vi står altid inde for kvaliteten og effektiviteten af det udførte arbejde. For at kunne garantere, at produkterne lever op til deres fulde potentiale, og dermed sikrer din ejendom på bedste vis, står vi både for levering og montering af de udførte opgaver. Vi kommer kunden nær, og deres anonymitet og privacy er en høj prioritet for os.

Om Christian Lütken, CEO og Stifter WeSecure

Passion og engagement. Vores CEO og stifter, Christian Lütken, har beskæftiget sig med byggeri og konstruktion hele sit liv. Fra barnsben har Christian interesseret sig for branchen, og han har i den grad forfulgt sin drøm. Christian har en baggrund som tømrer, har studeret fysisk – og almen sikring samt efterretning i Israel og er PET godkendt.  Christian har arbejdet med sikkerhed siden han var 20 år gammel. Ovenstående erfaringer gør Christian Lütken til den rigtige kandidat for besigtigelse og gennemgang af jeres bolig eller firma/ erhverv, for derved bedre og mere effektivt at kunne modstå forsøg på indbrud.

Mission

“At hjælpe vores kunder med deres ønsker indenfor vores produktområder, ved at levere kvalitetsprodukter til tiden”

Kvalitet og pålidelighed er afgørende indenfor byggeindustrien.

Med nogle af Europas bedste producenter i ryggen tilstræber vi altid at levere det forventede til rette tid og på rette sted.

Vi leverer kvalitet, fleksibilitet og hurtighed både når det gælder den daglige kontakt og udfærdigelse af tilbud samt levering af produkterne.

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.