WeSecure Logo Hvid

Indgangspartier

Eksklusive og Arkitektoniske Indgangspartier, Facadepartier og Hoveddøre til Boligforeninger og Fredede Ejendomme, der samtidig effektivt beskytter mod indbrud og tyveri

Indgangspartier

Smukke og æstetiske facade- og indgangspartier til alle typer ejendomme, inklusiv fredede og bevaringsværdige bygninger og historiske ejendomme

Vi tilbyder et omfattende udvalg af smukke og æstetiske facade- og indgangspartier til alle typer ejendomme, herunder fredede og bevaringsværdige bygninger og historiske ejendomme. Derudover sørger vi også for montering og installation.

WeSecure ApS har mange års erfaring med at beskytte både boligforeninger og bevaringsværdige bygninger mod indbrud, tyveri og hærværk. Vi tilbyder specialtilpassede Hoveddøre, Facadepartier og Indgangspartier, som er nøje designet efter kundens ønsker og krav til stil, æstetik og arkitektur.

Vi kan producere nøjagtige kopier af eksisterende Hoveddøre som sikkerhedsdøre eller skudsikre døre. Vores Hoveddøre og Indgangspartier har karme og rammer opbygget i stålprofiler og beklædt med træ for at matche det oprindelige design. De er isoleret med Rockwool mod kuldebro for at optimere indeklimaet og undgå varmetab.

Effektiv beskyttelse mod indbrud og tyveri med lydisolerede Sikkerhedsdøre, Skudsikre Døre og Indgangspartier

Vi har et stort udvalg af lamineret sikkerhedsglas, der samtidig er lydisoleret. Deruover er der også mulighed for valg af skudsikkert glas. Vi har forskellige typer låsesystemer, såsom flerpunktslåse, mekaniske låse og motorlåse, der alle har ADK og let kan integreres med dørtelefonanlæg.

Hvis du ønsker adgangskontrol med et elektronisk låsesystem og brik adgang i stedet for en fysisk nøgle, kan WeSecure opsætte Salto og ISEO Argo. Alle detaljer i vores sikkerhedsdøre og indgangspartier er nøje gennemtænkt for at give den bedst mulige beskyttelse mod indbrud, tyveri og hærværk til din boligforening eller erhvervsejendom.

Vores døre er testet og godkendt til at modstå indbruds- og voldsforsøg efter EN 1627-30, klasse RC-4 og RC-5.

Er behovet en skudsikker dør? Så tilbyder vi også skudsikre døre, der er designet til at modstå en lang række kalibre og dermed give ekstra beskyttelse mod potentielle trusler.

Skudsikkerhed EN 1522 klasse FB4, FB5, FB6, FB7.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre din ejendom mod uønskede gæster.

Vores sikkerhedsdøre og indgangspartier

Vi garanterer at WeSecure’s sikkerhedsdøre er indbrudssikre, brandtætte, lydisoleret,
termoisoleret, boresikker samt lugttæt ifølge de danske og europæiske standarder.

 • Indbrudssikring

  Vi leverer sikkerhedsdøre, vinduer og gitre som er indbrudssikret med 100% garanti. Vi installerer kun testede og certificerede produkter med de højeste sikringsniveauer – RC-3. RC-4. og RC-5

 • Brandsikring

  Vores sikkerhedsdøre beskytter dig effektivt mod brand og røg.
  Dørene opfylder brandkravene og er omfattet af de nye europæiske brandklasser
  – specifikt EI-30. og EI-60.

 • Lydisolering

  WeSecure’s døre er overfalsede med dobbelte tætningslister og kan sænke det typiske støjniveau med 42 dB – som standard.
  Vi kan også levere døre som kan sænke
  lyden op til 55 dB.

 • Termoisolering

  Jo lavere U-værdien er, desto bedre isolerer døren. Vores sikkerhedsdøre har som standard, en U-værdi på 1,4 W/m²*K. Vi kan også levere sikkerhedsdøre med en U-værdi helt ned på 0,4 W/m²*K.

 • Boresikring

  WeSecure’s sikkerhedsdøre og smedejerns gitre er udstyret med en særlig stærk boresikring foran cylinderen og låsekassen. Boresikringen er udført i kraftigt Manganstål. Boret vil ødelægges ved forsøg på opboring.

 • Lugttætning

  Vores sikkerhedsdøre er overfalsede. Det vil sige at de lukker tæt på 2 flader. De har dobbelte tætningslister, der holder døren isoleret for eventuelle lugtgener fra opgangen.

Kataloger

Vores Nyeste Brochure om Sikkerhedsdøre, Skudsikre Døre og Indgangspartier

Udforsk vores seneste online brochure, der fokuserer på sikkerhedsdøre, skudsikre døre og indgangspartier. Lad dig inspirere af det brede udvalg af designs og innovative sikkerhedsløsninger, der er tilgængelige. Vi henvender os til dig, der prioriterer både sikkerhed og æstetik. Opdag mulighederne og skab den perfekte indgang til dit hjem, hvor design og tryghed går hånd i hånd.

Vores løsninger

Uanset om du leder efter et indgangsparti til dit hjem, ejendom eller din virksomhed, har vi den perfekte løsning til dig.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se også disse sider

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.