WeSecure Logo Hvid

Gittersikring & Skodder i stål

Gittersikring er den optimale sikringsløsning til dig, der ønsker at sikre dit hjem mod Tyveri og Indbrud,
samtidig med at kunne sove trygt med åbne vinduer.

Gittersikring & Skodder i stål

Eksklusive og elegante sikringsløsninger til at undgå indbrud i hjemmet

Vi har tidligere hjulpet private og erhvervsdrivende, samt foreninger med at sikre ind og udgange mod tyveri og indbrud. Dette gør os i stand til at løse selv de mest komplekse og krævende opgaver. Vi har stort fokus på det æstetiske og arkitektoniske i at sikre hjemmet mod indtrængen. Med over 50 forskellige designs, kan vi tilbyde gittersikring med forskellige dekorative mønstre, således at de passer perfekt ind i stilen til dit hjem. Vi tilbyder et bredt udvalg af dekorative stålgitre mod indbrud til blandt andet:

 • Villaer
 • Fredede bygninger
 • Stuelejligheder
 • Lager
 • Butikker
 • Kontor
 • Almene boligforeninger

Gittersikring med garanti for kvalitet og styrke

Med gittersikring i stål fra WeSecure bliver alarmer overflødige – vores æstetiske sikringsgitre holder effektivt tyven ude.

Hos WeSecure tilbyder vi kun de bedste og mest effektive sikringsløsninger mod indbrud med højeste sikringsniveau 60 indenfor gittersikring mod indbrud. Vi samarbejder med Italiens dygtigste producenter indenfor sikringsbranchen med produktion og fremstilling af Gittersikring mod Tyveri og indbrud. Vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg af eksklusive og stærke gitterløsninger i stål, som alle er godkendt i de højeste sikringsniveauer: RC-3. – RC-4. og RC-5.

Gittersikring fra WeSecure ApS. bliver altid monteret direkte i murværket, hvilket betyder at vi kan garanterer dig at du ikke vil opleve indbrud, hvor vores gittersikring er installeret. Ønsker du kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi forhandler og monterer alt indenfor faste gitre i stål, skodder og hængslede gitterdøre i stål til vinduer, kælderdøre og terrassedøre, samt forskellige typer Saksegitre.

Skodder i stål

Skodder i stål er en videreudvikling af de gamle velkendte træskodder der tidligere sad udenpå vinduerne for at beskytte mod vind og vejrlig. De nyudviklede stålskodder er særdeles effektive til at sikre vinduer og terrassedøre mod indkig fra nysgerrige personer og interesse for indbrud.

Skodder i stål er en super løsning til sommerhuse og fritidsboliger der står ubenyttede hen det meste af vinterhalvåret.
Stålskodderne åbnes med nøgle når man ankommer til sin fritidsbolig eller sommerhus, og lukkes og aflåses igen med nøglen når man forlader huset. Karm og ramme er udført i stål for optimal styrke mod angreb og sikring mod indbrud. Karmen monteres i murværket, og rammerne/ fagene sættes efterfølgende på karmen og justeres for korrekt lukkefunktion.
Skodderne skærmer for solen lidt ligesom persienner og er ventilerede, så hjemmet holdes køligt en varm sommerdag.
– Der er udsyn indefra, men ikke indkig udefra.

Stålskodderne har flerpunktslås af typen multipoint lås, der låser flere steder i top, bund og sider, ligesom vores andre Sikkerhedsgitre og Sikkerhedsdøre. Skodderne i stål har låsecylinder med høj sikkerhed, og kan omlægges til hjemmets nøgle. Stålskodderne leveres i mange Ral farver.
Godkendt, testet og certificeret efter EN 1627-30. i Sikringsklasse RC-3. – RC.4. – RC-5.

Saksegitter

Et Saksegitter fra WeSecure fungere således:

 • Fastgitter, kan ikke åbnes.
 • 1 fløjet Saksegitter, åbnes med nøgle og trækkes over til den ene side, samme funktion som et gardin.
 • 2 fløjet Saksegitter, åbnes på midten og trækkes ud til siderne, samme funktion som et gardin.
 • Adgang med nøgle kan tilbydes fra begge sider, eller kun den ene side.

Et dekorativt Saksegitter fra WeSecure benyttes primært til private hjem og erhverv, der ønsker en smuk og elegant løsning til at sikre sig mod indbrud.
Vores Saksegitter er nemt og funktionelt i daglig brug, og kan benyttes til at afskærme og sikre alle åbninger i bygningen.
Derudover er det en effektiv sikringsløsning mellem tilbygninger som udestuer og havestuer, garager, skoler, institutioner, butikker, etc.

Saksegitre fra WeSecure har følgende egenskaber:

 • Udført i galvaniseret stål, kan også leveres i rustfrit stål, samt alle Ral farver.
 • Indbrudssikkert, testet og certificeret i indbrudsklasse RC-3. og RC-4. efter den europæiske indbrudsnorm EN 1627 – 30.
 • Nemme at betjene, samt åbne og lukke.
 • Enkelt gående eller to fløjet.
 • Bundskinnen kan løftes op for niveaufri adgang, handikap og kørestolsvenligt bundstykke.
 • Fylder ca. 15 -20% alt efter type og model, når saksegitteret er åbent og trukket til side.
 • Kan monteres ude såvel inde – alt efter åbningsmetoden af din dør eller vindue.
 • Kan aflåses og betjenes fra begge sider, eller kun den ene side, alt efter ønske.
 • Valg mellem 5 forskellige modeller og designs af Saksegitre, samt 5 forskellige styrker.
 • Leveres i flere forskellige variationer og designs, samt div. Ral farver.

Galleri

Med gittersikring i stål fra WeSecure bliver alarmer overflødige – vores gitre holder effektivt tyven ude.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Se også disse sider

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.