Brandskydeporte

Vi tilbyder de bedste brandskydeporte på markedet

Brandskydeporte

Den ideelle løsning

Brandskydeporte er den ideelle løsning til brandsikring af store rum, så evt. ild, røg og strålevarme ikke spredes videre i bygningen.

En Brandskydeport kan bygges ind i væggen, så den skjules, så synligheden ikke er så voldsom.

Brandskydeporte benyttes typisk steder med store passager, hvor man ønsker at isolere et område i tilfælde af brand. Derved vil branden ikke kunne brede sig.

– Det kan være i sportshaller, parkeringskældre, hoteller, shoppingcentre og anlæg, hvor der er tale om meget store åbninger, almindelige Branddøre ikke kan dække.

Vores Brandskydeporte kan leveres som enkelt-gående, og som dobbelt-gående. Vores brandskydeporte kan udstyres med motor, samt med eller uden indbygget passagedør.

Der er et bredt udvalg af ekstra tilkøb.

Derudover leveres Brandskydeporten også i forskellige opsætninger, alt efter om den skal monteres i loftet, eller på væggen.

Vores Brandskydeporte er CE-mærkede, og opfylder de strengeste krav indenfor EU.

Vores Branddøre og Brandskydeporte er CE-mærket, og Certificeret efter EN 16034. De opfylder brandkravene EI2 60. og EI2 120.

Standard dimensioner

Standardmål og dimensioner på vores branddøre er de følgende:

  • Enkelt-gående branddøre produceres op til: B:1350 mm x H:2650 mm.
  • Dobbelt-gående branddøre produceres op til: B:2600 mm x H:2650 mm.
  • Vi leverer ekstra store brandporte både enkelt og dobbelt-gående på bestilling i op til B:6000 mm x H:6000 mm.
tegning over funktioner

Kontakt os

Vi hjælper dig eller dit firma med at sikre din lejlighed, hus, sommerhus eller virksomhed. Det er uforpligtende at kontakte os for råd og vejledning.

Du kan ringe på tlf. 50 59 77 76, skrive til info@wesecure.dk eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer.