Ståldøre

Dierre-Synergy-1_resize

 

Vores ståldøre er et godt og prisvenligt alternativ til de tilfælde hvor brandsikring ikke er et krav.

Ståldørene er en fleksibel og sikker løsning, alle vores ståldøre er udført i galvaniseret stål og egner sig derfor ligegodt til indendørs som udendørs brug.

Ståldørene kan også leveres som kraftige Sikkerhedsdøre med flerpunktslås & boresikring i sikringsklasse: 3. & 4., EN 1627. Et godt valg til: Butikker, supermarkeder, lagerlokaler, erhverv, skoler, etc., der effektivt ønsker at undgå indbrud.

Kvalitet og stabilitet, kan anvendes både indendørs og udendørs

Alle vores ståldøre er egnet til montering inde som ude. 
Galvaniseringen og de avancerede produktionsmetoder sikrer, at vores ståldøre kan bruges både inde og ude. 
Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis med kvaliteten, uanset om ståldøren skal anvendes indenfor eller udenfor.

Standard tilbehør og egenskaber på vores ståldøre omfatter lakeret “Z”profil, galvaniseret ramme, 3 stk. hængsler med kuglelejer der kan justeres i højden, og selvlukkende konstruktion med spiralfjeder indbygget i hængslet, lys elfenben epoxy-polyester pulver lakering svarende til RAL 1013.

Dørbladene på vores ståldøre består af galvaniseret stål i en 55 mm. sandwich konstruktion, med efterfølgende epoxy-pulverlakering.

Ståldørene er forberedte til eftermontering af forskellige typer greb, “Panic-bars” og elektroniske løsninger der evt. ønskes senere eller i after-sales perioden.

Alle vores ståldøre leveres komplet med lås og greb, klar til isætning af cylinder. Dørene er forberedt for montering  af EU-dråbeværk, eks. ASSA/Ruko eller EVVA dråbeværk, hvis dette ønskes.

Ståldørene leveres komplette og klar til montering pakket i en beskyttende PVC-film, der nemt trækkes af efter montering af døren.

Standard mål og dimensioner på ståldøre

Standard enkeltblads ståldøre fås op til: 1350 x 2650 mm.
Standard dobbeltblads ståldøre fås op til: 2600 x 2650 mm.
Vi leverer ekstra store ståldøre både enkelt og dobbelt på bestilling, i op til 6000 x 6000 mm.