Brandskydeporte

 

Brandskydeporte er den ideelle løsning til deling af mellemstore og store rum.

Brandskydeporten er ideel til industrielle og kommercielle lagre, depoter og arealer hvor der er behov for et enkelt eller dobbelt bladet vandret skydedør der optager begrænset plads. 
Vores brandskydeporte kan udstyres med motor, med eller uden indbygget servicedør.

 

 

På grund af den modulere konstruktion er det muligt at udforme forskellige løsninger, således at de kan indpasses i alle typer vægge. 
En bred vifte af tilbehør og motoriseringstyper gør det muligt, at tilpasse skydedøren afhængigt af de specifikke krav til placering, tekniske krav samt krav til arkitektur og design.

 

 

Standard tilbehør og tekniske egenskaber:

Faste dele: Horisontal guide – fastgjort til væggen ved hjælp af fastboltede bærebeslag med varme og røg tætning og dobbeltsporede profil med to vogne med hver 2 hjul.

Yderligere vogne leveres afhængigt af øget bredde og højde, med en afstand fra væggen på 230 mm.

Lukket ramme - fastgjort til væggen med metal bolte, med varme og røg forsegling der sikre mod røggasser, samt plads til de vægte, der er forbundet til døren ved hjælp af stålkablet til automatisk lukning af døren.

Bagkant - fast profil med varme og røg forsegling, koblet til den mobile profil der er fastgjort til den bageste kant af døren, sikrer tætningen mod varme røggasser, når døren er lukket.

Nederste guide - rulle fastgjort til gulvet uden for passage åbningen med glider inde i en guide, der er monteret på den nederste kant af skydedøren.
Alle faste dele er i lys elfenben epoxy-polyester pulverlakeret galvaniseret plade svarende til RAL 1013 som standard, men kan leveres indenfor standard RAL farveskema.

Bevægelige dele: Skydedør – ophængt i guiden ved hjælp af 2 eller flere forskydelige vogne afhængigt af bredden.

Modulerne er i galvaniseret stål og er præ-malet i lys elfenben svarende til RAL 1013 med beskyttende film til der fjernes efter montering, og solid isolering.
Dørtykkelse på 80 mm, afstanden mellem døren og væggen er 75 mm. Kan leveres med højreåbning og venstreåbning.

 

 

 

 

Tilvalg: kontravægt, isoleret paneler, service dør indbygget i porten (disse er ikke at betragte som flugtveje, men servicelåger), hastighedsregulator, lukningsdæmper, valgfri RAL farve.
Andre tilvalg på forespørgsel.

To vigtige sikkerhedsaspekter er den ekstra støddæmper på alle skydedørene og ekstra hastighedsregulator til bredder større end 3 meter eller overfladearealer større end 12 m2.